RSS
Hello! Welcome to Biru Snasha' blog. Hope u will enjoy reading my blog.

Kawan Baik Selain Roslinar





Nilah kawan baik aku selain KB aku Roslinar,dia terlalu baik selalu temankan aku makan bila Kb aku x de,di selalu bagi aku kuih waktu petang,kalau ada masalah aku mesti cari dia selain KB aku

Buku Tagalog



Orang mesti pelik dengan aku,selalunya orang lain nak belajar bahasa France,Mandarin atau Arab tapi aku nak belajar bahasa Tagalog so aku cari buku Tagalog kat laman web MPH sekali dapat tapi buku itu cuma ada kat MPH Subang Parade ,aku telefon cousin aku yang tinggal kat Subang tanya dia,selalu tak pergi Subang Parade dia cakap selalu ,aku suruh dia belikan dan di sudi belikan buku tersebut,so semasa rumah aku ada gathering cousin aku telah bawa buku tersebut untuk aku dan dia bagi buku tersebut sempena dengan hari jadi aku,Tq

Cup Of Pop Corn


Pada bulan 4 hari tu aku dan family pegi ke Gold Coast so aku ke Movie World,aku belilah cup ni dalam tu ada pop corn tapi pop corn di Gold Coast agak masin sebab di sana mereka tidak makan yang manis so dia orang tukar pada yang pop corn yang masin.aku telah kumpul 3 cup dan nilah hasilnya

London Bus & Taxi


Tahun lepas adik ipar baru balik dari London dia buat Masters so aku adalah google barang-barang apa yang ada di London so aku dah berkenang dengan barang bas & teksi London so aku suruh adik ipar aku belikan untuk aku,bila dia balik dari London dia bagilah aku barang ini

Kereta Impian




Inilah kereta impian saya kalau tak dapat ambil gambar pun jadilah,harap-harap menjadi kenyataan ,kalau mahu menjadi betul perlulah berkerja keras untukmendapatkan kereta ini harap-harap betul lah amin.

Perangai Pelik




Aku mempunyai perangai pelik kalau orang lain suka kumpul Sticker Cartoon atau macam mana Sticker tapi aku suka kumpul Sticker yang berunsur iklan senang sahaja untuk dapatkan aku boleh ambil dari surat khabar The Star,tidak perlu bayar PERCUMA

Jenis-jenis Kambing








Aku baru balik Gold Coast aku pegi ke PARADISE COUNTRY aku ada ambil gambar jenis-jenis kambing
 
Copyright 2009 BIRU SNASHA. All rights reserved.
Free WordPress Themes Presented by EZwpthemes.
Bloggerized by Miss Dothy